Boka ditt golfpaket hos våra samarbetspartners!

Nösunds Havshotell

Du hittar Nösund Havshotell några meter från havet - på södra Orust, mitt i Bohuslän.
Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv.
Idag har vi återupprättat Nösunds gamla traditioner och kan erbjuda mat och boende i en genuin skärgårdsidyll.

Vårt boende finns i Sjöbodarna, Strandgården, Flygeln samt på Havsudden (5 min promenad längs bryggan)

Ljus, värme, vatten och stillhet är de viktigaste elementen i vår anläggning. Vi har byggt den mellan klipporna och ut i vattnet, där himmel och hav reflekterar ljuset. I poolavdelningen är dessutom tak och vikvägg glasade och när de körs undan ackompanjeras infinity-bassängernas vatten av naturligt vågskvalp. 

www.nosundhavshotell.se
0304-20925

Mollösunds Wärdshus

Mollösunds Wärdshus med anor från 1800-talet är en unik hotell och restauranganläggning, längst ut på den sydvästra spetsen av Orust på västkusten

Vi välkomnar er till våra charmiga rum med anor från mitten av 1800 talet. Alla rum har nyligen genomgått ett ansiktslyft i genuin stil.

www.mwhus.se
0304-21108

Nösundsgården

Innanför portarna i de gamla stallarna finner du unikt designade rum. Mot laxbäcken en oas med skifferbelagda gångar och fågelkvitter.
Rummen är speciellt designade av ägarna Lisbeth Maxén och Stig Dahlgren samt ett av rummen är design av textilkonstnärinnan Barbro Roos.
(Alla rum har digital-TV och gratis trådlöst internet.)

Vandrarhem:

I ett gammalt spannmålsmagasin från senare delen av 1800-talet finner du personligt inredda vandrarhemsrum som är nyrenoverade våren 2012.
På framsidan finns en härlig kullerstensbelagd gård med grill och långbord.

www.nosundsgarden.se
0304-20 999

Spela golf på Orust, Tjörn och Stenungsunds golfklubb, 1-2 nätter fr 1895 SEK

 

Unna dig en golfupplevelse i Bohuslän. Känn lugnet och andas den friska luften vid havet. Spela golf i två dagar, och upplev banor med olika karaktär.

Orust GK - En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan vid strandkanten.

Tjörns GK - Den vackra banan, "mitt på Tjörn" inbjuder till rundor med lagom utmaning för alla kategorier. Det är en 18-håls skogs & parkbana med varierad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål.

Stenungsunds GK - Banan som är skapad av golfbanearkitekten Peter Nordvall är av karaktär öppen hedbana, delvis kuperad och varierad. Mycket stora greener, mjuka kullar och sportsligt utmanande ruff. Här finns utmaningar för såväl medelgolfaren som tourspelaren.


Välkomna att spela golf hos oss!

Du väljer fritt vart du vill boka dina två greenfee som ingår i priset.

Välj mellan olika boendealternativ, middag på kvällen ingår;

Salt & Sill, Tjörn

Sveriges första flytande hotell i en rogivande miljö med garanterad havsutsikt. Restaurangen bjuder på fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande.

Pris fr. 2400 sek

Mer information och bokning:

www.saltosill.se eller 0304-67 34 80

Nösunds Värdshus Havsbadspa , Orust

En plats för rekreation och möten vid havet. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Restaurang certifierad inom Västsvensk Mersmak.

Pris fr:. 1895 sek

Mer information och bokning:

www.nosundsvardshus.se eller 0304-20925