Välkommen till Orustseniorerna - AKTUELLT 2020

Den sista LAGTÄVLINGEN 2020 spelades den 31 augusti i strålande golfväder. Roligt att flera nya medlemmar var med och spelade scramble tillsammans med det gamla gardet. Bra resultat och stor spelglädje. Kaffe och kanelbulle var en glad överraskning efter nio hål! Tack Håkan och Gunnar som var tävlingsledare. Två tävlingar återstår 7 och 14 september. Glöm inte att hämta ut presentkort . ni som vunnit något i lag- eller enskilda tävlingar. Hoppas vi ses någon av de sista tävlingarna!

OS-tävlingar 2020 - "Corona-anpassade"

Gunnar o Eva 20200629 hål 13

Välkomna till OS-TÄVLINGARNA 2020 (6 juli – 14 september)

Efter en tid med tävlingsförbud med anledning av Coronapandemin så tillåter nu SGF och Orust Golfklubb att Orustseniorernas tävlingar får spelas under förutsättning att Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid- 19 (uppdaterade enligt SGF:s Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor 2020-06-02) efterlevs. Vi har därför anpassat OS verksamhet och förändrat rutiner enligt följande:

OS tävlingsprogram 2020 (se PDF eller anslagstavlan) har reviderats och anpassats för att undvika smittspridning. Inga shotgunstarter utan endast löpande start. Inga gemensamma prisutdelningar. Programmet är i övrigt det vi planerat tidigare enligt förra årets modell, med varierande tävlingsformer. Så att golf kan vara roligt för alla.

Anmälan görs senast fredag kl 12.00 via ”Min Golf” eller terminalen i receptionen. Anmäl önskemål om tee och ev. meddelande om samåkning.

Anmälningsavgiften 50kr/person
betalas med kort i receptionen eller Swish till nr 1233500204 på tävlingsdagen

Tävlingen lottas på fredag eftermiddag. Startlistan publiceras kl.18.00 på fredagen

På tävlingsdagen görs ankomstanmälan i starterhuset och scorekort hämtas där senast 20 min före start

För ditt eget scorekort och skriv även den spelares resultat, som du är markör för. Detta för att du ska kunna kontrollera hans/hennes resultat vid rundans slut. Du läser då upp din score och ditt resultat för din markör så att ni är överens om scoren. Du signerar kortet och lämnar det i OS-lådan i starterhuset.

Resultatet registreras i GIT av OS-funktionär efter avslutad tävling. Resultatet publiceras i GIT och förs in i sammanställningen inför månadens pristagare och Årets Golfare.

Priser (presentkort i shopen) utdelas för samtliga tävlingar (se Tävlingsprogram). Hämtning av priser kan ske i starterhuset/tävlingsexpeditionen vid någon av efterföljande tävlingar.  Priser för Årets golfare samt Eclectictävlingen kommer att skickas hem till pristagarna.

Stena – Eclectictävlingen ändras i år till rullande/löpande/running eclectic eftersom vi har färre tävlingar och det kan bli svårt att fylla alla hål. Registrera hålen vid första rundan med blyerts och sudda sedan nästa gång om du gjort ett bättre resultat på ett hål. Anmälningsavgiften är 80kr och alla som fullföljer kan räkna med att få en vinst. Betala Eclecticavgiften till receptionen.

Golfbil subventioneras av OS, för de som behöver. Bokas i samband med anmälan. Två spelare i varje bil, så länge bilarna räcker. Först till kvarn…..

Avanmälan efter lottning görs per sms till den, som står som tävlingsledare för tävlingen, eller till  0709497767.

Vi måste alla hjälpas åt, respektera avstånd och minimera all kontakt för att undvika smittspridning.

Två tävlingar återstår för OS 2020

Enkät 2019 - Redovisning av svar

OS- kommittén har arbetat med sammanställningen av svaren på den enkät som genomfördes i sept. 2019.

Avsikten var att redovisa enkätsvaren och vår analys vid det upptaktsmöte som planerats i april 2019. Inställt pg av Corona.

Vi publicera nu en sammanställning av enkätsvaren, som delvis visats tidigare. Här finns även kommentarer med.