Verksamhetsplan för Damkommittén 2022

Ing-Marie Fredér   Inger Larsson     Elisabeth Westin   Annapia Borén   Helene Arnevall

Ing-Marie Fredér Inger Larsson Elisabeth Westin Annapia Borén Helene Arnevall

Verksamhetsplan för Damkommittén 2022

Uppdrag

Det åligger kommittén att:
- svara för klubbens damgolfverksamhet
- tillvarata damernas intressen
- hålla kontakt med distriktets damkommittéer

- vaka över att uppsatta regler efterlevs och god golfetikett upprätthålles på klubben

Strategi

För oss innebär det att vi vill få till en gemenskap, där alla, unga, gamla, vana eller nybörjare vill träffas och spela golf. Vi ringer alla nya medlemmar för att informera om vår verksamhet och hälsa dem välkomna. För de som saknar spelpartner, erbjuder vi oss att hitta en partner både till de som vill tävla eller bara spela en golfrunda.

Träning med vår Pro Stig Eriksson kommer att erbjudas som tidigare år. Kansliet koordinerar och sätter upp listor på vår anslagstavla i klubbhuset, begränsad tillgång så först till kvarn gäller.

Som ett led i att nå våra mål kommer vi under säsongen utöver tävlingar, att anordna regelvandringar och införa en klass-D för damer med handikapp 34 -54.

• öka antalet deltagare som spelar damtävlingar
  • öka intresset för golfregler
  • öka antalet aktiva på vår Facebooksida – OrustGK Damer

Tävlingsverksamhet

• 16 veckotävlingar, valfri start och partner (VSODP)
  • 4 lottade tävlingar med olika tävlingsformer
  • Eclectic- Order of Merit, alla individuella damtävlingar
  • I juni arrangeras vår årliga damdag

Mer detaljerad information om vår verksamhet, tävlingsformer och spelschema hittar ni på hemsidan, anslagstavlan i klubbhuset och på vår Facebooksida - OrustGK Damer .-

Vi ser fram mot att ses på banan!

Ing-Marie Fredér   Inger Larsson     Elisabeth Westin   Annapia Borén   Helene Arnevall

0706-001570       0703-412027       0723-843340      0768-490323     0739-092857