Tävlingsinformation damer 2021 - nyheter

Nu kan vi tävla igen och vi börjar den 2 juni. Vi följer såklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Utifrån enkätsvaren kommer ni att se några ändringar i år. Vi skulle ha informerat om detta vid vår första tävling Våryran som ju av kända skäl inte blev av. En skriftlig sammanfattning kommer här.

VSOPD - 13 st – poängliga final.

Våra veckotävlingar fortsätter som vanligt men kommer att avslutas på ett nytt sätt. Serie-poängtävlingen ersätts med ett finalspel i september. Varje vecka kommer poäng att delas ut till deltagarna och de 20 spelare som har flest poäng gör upp om segern, först 9 hål match och sen 9 hål shoot out. Poängställningen kommer att publiceras på hemsidan, anslagstavlan i klubbhuset och Facebooksidan.

På onsdagstävlingarna kan Damer välja att spela från orange tee, detta anges vid anmälan.

Anmälan och betalning görs liksom tidigare år på tävlingsdagen i klubbhuset. Ni bokar själv starttiden, tre tider finns reserverade för damer 9.40, 9.50 och 10.00, rekommenderas för er som vill hitta en ny golfkompis. Dessa tider bokas genom kansliet.

Swishnummer till DK´s tävlingar 1230763078

Efter varje onsdagstävling läggs scorekortet i vår brevlåda i Damrummet. Glöm inte att signera ditt kort för att inte bli diskvalificerad.

Birdies

Gör du en ”Birdie” på en av damtävlingar skall du sätta upp en pappersfågel på vårt Birdieträd som sitter i damrummet. Registrera på fågeln vilket hål och datum och markören signerar.

Lottade tävlingar 4 st

En gång per månad är en lottad tävling inplanerad, ett par av dessa blir av ”social karaktär”, information om vad som gäller kommer att finnas på hemsidan, anslagstavlan i klubbhuset och på vår Facebooksida.

Eclectic

Tävlingen pågår hela säsongen 2 juni -26 september. Endast singel damtävlingar. Spelas endast från röd tee. Du bestämmer dig för att delta vid din första tävling och betalar samtidigt startavgiften 100,-.

Vi kommer även i år att ha eclectic som running, vilket innebär att man kan/får ändra sitt resultat under hela tävlingssäsongen. Skillnaden i år är att resultatet kommer att finnas elektroniskt i golfens it system (GIT) vilket innebär att vi inte längre behöver skriva upp resultatet på Eclectic tavlan i klubbhuset. IT systemet kommer automatiskt att registrera alla deltagare i individuella damtävlingar, men det är bara du som anmält dig och betalt startavgift till Eclectic som är med och tävlar om priserna.

Säsongsavslutning

Avslutning och prisutdelningar för säsongens alla tävlingar sker i samband med finalspelet den 26 september