Information från DK om golfsäsongen 2019

Information från DK om golfsäsongen  2019

 

Vår ambition är att få med fler damer som spelar golf på onsdagarna och i våra damtävlingar får man även spela från ORANGE tee.

Mycket viktigt för dig som väljer att spela från orange tee att man uppger det vid anmälan till kansliet så att rätt slope står på kortet. Om det inte finns tryckta kort ska det stå på kortet om man spelar från orange och rätt slope.

Vi kommer även i år att ha en serie under säsongen vilket gör att fler kan deltaga när man kan och samlar ihop poäng. Poäng tilldelas till alla som tävlat den aktuella dagen och fler poäng till de som kom i toppen. Pris för "flitigt" deltagande kommer att utdelas.

Det innebär att vi spelar varje onsdag VSODP och det är reserverat för oss damer från kl 09.30, 9.40 och 10.00, bokas via golf.se eller ring kansliet. Även på em kommer det att vara reserverat i bollrännan för oss mellan 16.00-16.20.

Månadens golfare kommer vi belöna på vår avslutning

Den 8 maj börjar vi spela våra onsdagstävlingar då börjar även Eclectictävlingen. Tavlan hänger nere mittemot omklädningsrummen och där står även vilka tävlingar som ingår förutom onsdagstävlingarna. 100kr läggs i ett kuvert i greenfeelådan med namn och att det gäller för Eclectic om man vill vara med. Regler för Eclectic finns vid tavlan och spelas klassvis. Tippex får endast användas av DK, ska korrigeringar göras, kontakta nån i DK. Gör du en Birdie på en av DK´s tävlingar, det finns ett Birdieträd i Damernas omklädningsrum att hänga fåglar på. Fina fåglar hittar ni vid spegeln. Skriv namn, datum, hålnr och den ska signeras av markör.

Onsdag den 15 maj spelar vi det "Oranga Slaget". Vi spelar 9 hål och har modevisning efteråt med kläder från Shopen. Anslag om detta kommer på mail och anslagstavla.

Fler lottade tävlingar under säsongen planeras, håll utkik i tävlingsprogrammet.

Vi anordnar en avslutning med mingel, mat och utdelning av priser för årets tävlingar. Fredagen den 4 Oktober 18.30 kan ni boka upp redan nu

Träning med Stig kommer att ske i maj, 150kr/gång pp. I år kommer det att vara träning även annan dag än fredag. Vilka dagar och tider som gäller kommer vi att informera om. Anmälan sker på vår anslagstavla och är bindande.

Vi kommer att skicka ut information om onsdagstävlingarna och andra aktiviteter via mail, på DK sida på hemsidan och anslagstavlan.

Svinga lugnt!

//2019 DK