Golfkul 2021

Golfkul för de yngre, åldrarna 8-11 år, i sommar!

Under sommaren kommer vi ha något som vi kallar “Golfkul”.
Det är som det låter på namnet kul med golf.

På måndag 8/7 kl. 10.00 samlas vid korthålsbanan som ligger vid klubbhuset. Vi vill att den som kommer med barnet är med den första stunden, då vi går igenom lite information. De får gärna ha med sig egna klubbor om de har, annars finns det att låna.

Golfkul pågår måndag till torsdag kl. 10.00-11.30. Vi börjar och avslutar varje dag på samma ställe, dvs vid korthålsbanan.

Barnen kommer att bjudas på fika varje dag. Meddela senast fredag om de har några allergier.

Är det något som vi ledare bör veta om ert barn för att vi ska kunna bemöta det på bästa sätt så vill vi att ni meddelar oss detta.

Vi kommer att dela in barnen i mindre grupper under dagarna. Ni som har anmält syskon eller vet att det är kompisar som är anmälda och ni önskar att de är med i samma smågrupper för att det ger dem trygghet eller kan även vara så att syskon och kompisar inte ska vara i samma grupp för att det inte lockar fram det bästa beteendet hos dem ;-) Maila gärna snarast om det är något som vi bör tänka på när vi delar in grupperna.

Vi hoppas att detta kommer bli härliga golfdagar!

Juniorkommittén
Orust Golfklubb