Juniorträning 2020

Söndagen den 17/5 kl. 16.00 är det uppstart för juniorerna på Orust Golfklubb. Barn och ungdomar födda från 2010 och äldre är varmt välkomna att träna hos oss utan att vara medlem i klubben.

Vid första tillfället tränar alla juniorerna kl 16.00-17.00. Vi kommer att dela in barnen två till tre grupper för att minska risken för smittspridning.
Vi ber er att barnen inte deltar på träningar om de har någon förkylningssymptom.

Träningstillfällena därefter kommer vara antingen kl 16.00-17.00 eller 17.00-18.00 på söndagar. Vi kommer att dela in i grupper efter ålder och spelnivå, men har ni något speciellt önskemål t ex samåkning, meddela i så fall detta, så kan vi försöka lösa det. Vi kommer under säsongen försöka ordna tillfällen då barnen får komma ut och testa spela några hål med en vuxen. När detta kommer ske meddelas via mail.

Träningsavgiften är 750 kr per barn, då ingår en timmes träning en gång i veckan och rätt till 3 polletter per dag. Polletter kan hämtas i receptionen när den är öppen och ev. kan Stig lämna ut tre polletter vid träningstillfället. Vill ni lösa medlemskap i klubben så ber vi er att kontakta receptionen. Det är först när barnen är medlemmar som de har rätt att spela på den “riktiga” banan.
Träningsavgiften önskar vi är betald senast söndag den 24/5.

För att ert barn ska bemötas på bästa sätt är det viktigt att ni meddelar oss om det är något speciellt som vi behöver veta angående ert barn.

Vi samlas vid driving rangen vid 16.00 den 17/5. Varmt välkomna!

Vid frågor maila adressen nedan.

Anmälan senast den 10/5 med barnets namn, adress och hela personnumret orustgkjuniorer@gmail.com  så vi kan söka aktivitetsstöd för de aktiva.

Är det någon av er föräldrar som spelar golf och kan tänka er att hjälpa till att spela några hål tillsammans med en grupp barn, maila oss gärna.

Vi ser fram emot en härlig golfsäsong och ett gott samarbete!
Juniorkommittén på Orust Golfklubb