Från styrelsen

Årets säsong fredagsgolf avslutad

Klubbens sociala fredagsgolf – 9 hål och en gemensam bit mat – avslutades första fredagen i september. Som vanligt har de allra flesta rundor skett i strålande sol. 75 medlemmar spelat fredagsgolf någon gång under säsongen med totalt 222 starter. Fredagsgolfen har lockat knappt 20 startande i genomsnitt.

Klubben behöver fler ideella insatser

Om ingen gjorde en ideell insats för klubben skulle klubbverksamheten bli väldans tunn. Om många gör något, ja då blir mycket gjort. Inför 2020 vill vi bli fler medlemmar som jobbar ideellt för klubben. Det behövs folk i kommittéerna, det behövs funktionärer vid tävlingar, klubbens valberedare har aviserat att de vill stiga åt sidan och även där behövs ersättare, vi behöver hantverkskunniga medlemmar som kan jobba med klubbhuset o.s.v. Anmäl ditt intresse till kansliet så hittar vi arbetsuppgifter åt dig. Alla våra ideella medlemmar får dessutom chansen att deltaga på Funktionärsgolfen. Fina priser som utdelas i form av rabatt på årsavgiften mm.

Klubbens höstmöte den 23 november

Varmt välkommen till Orust GK:s höstmöte lördag den 23 november 2019, klockan 14.00 i klubbhuset. Från 13.30 serveras kaffe.

På dagordningen står bland annat fastställande av budget och verksamhetsplan samt val av styrelse. Varje medlem kan motionera till höstmötet. Motioner ska vara kansliet tillhanda senast den 15 oktober.

Kallelse med möteshandlingar skickas ut i början av november.

Terminal i klubbhuset!

Via Golfterminalen kan du enkelt och smidigt ankomstregistrera din sällskapsrond och skriva ut ditt scorekort!

Du kan även:

• boka/avboka starttider
  • anmäla ankomst när du har bokad starttid
  • skriva ut scorekort
  • anmäla dig till klubbtävlingar
  • kontrollera och ändra ditt handikapp
  • betala greenfee via swish eller kort

Den är lätt att använda så kom gärna in och testa, du behöver ditt golfid och lösenord för att logga in.

Vi ber redan nu om överseende om den strular.... finns lite justeringar att göra men vi behöver användare för att se vad som ska fixas till. I framtiden ska det vara bokningsbara tider hela dagen och bollrännan försvinna. Det är för att få statistik på hur mycket spel av medlemmar och gäster vi har.

Som ni säkert märkt är det full fart i köket, Niklas med personal jobbar för fullt. God mat och trevlig personal, jättekul tycker vi!

Kom gärna ut och ta en lunch eller en go räkmacka. Håll utkik på vår hemsida om deras öppettider, dock är det stängt på måndagar tillsvidare.

Jag och Nina håller ställningarna i kansliet och receptionen. Vi är på plats mån-fre 9-16 och 9-15 på helgerna. Vid tävling öpppnar vi tidigare om det är tidigt start.

Bollrännan är från kl 16 mån-fre med undantag för onsdag, startförbud 16.50-17.10 då tävlande damer slår ut.
Startförbud på torsdagar 16.00-17.30 - Herrarnas torsdagsgolf.

Vänligen respektera startförbudet,  men är det helt tomt på ranchen och ingen på banan så får man givetvis gå ut.

På lör-sön börjar bollrännan kl 15.00.

Svinga lugnt!

Annika & Nina

Damernas mingelkväll

Fredag 4 oktober kl 18.30 bjuder DK på lite mat och dryck.

Prisutdelning för årets serie, eclectic mm.

Anmälan sker på anslagstavlan i klubbhuset.

Välkomna!

Herrdagen 2019

Nu är det snart dags för Herrarnas dag.

Lördagen den 5:e Oktober träffas vi för spel i roligt format, frukost, middag och en himla massa fina priser.

Kl 08.30 samlas vi för en enklare frukost och påbörjar sedan dagens äventyr.
Ca kl 18.00 serveras middagen och därefter delas priserna ut för årets tävlingar.

Ni som vill ta med er någon kompis från annan klubb får gärna göra detta.

Priset för denna dagen blir 350 kr och

för icke medlemmar kostar det 550 kr.

Bra att ta med: Kontanter att betala allt med och ett gott  humör!

Anmälan görs på anslagstavlan i klubbhuset.

Var snälla och kom i tid så vi håller schemat!

Herrkommittén

INBJUDAN TILL

AVSLUTNING FÖR ORUSTSENIORERNAS SÄSONG 2019

OS avslutar säsongen med en festlig dag måndagen den 23 september

Program:

1. LAGTÄVLING ”Surpris” 9-HÅL med flera extrapriser

09.30 Samling - med kaffe och fralla i restaurangen

10.00 Info om dagens tävling (5 min)

10.30 SHOTGUNSTART från resp. hål

1. Gemensam LUNCH i restaurangen

ca 12.30      Välkomstdrink*
                  Räkmacka med dryck*
                  Kaffe o kaka

3. INFO med bla red. av Enkätsvar, PRISUTDELNING och LOTTERIDRAGNING

ca 14.00     Dagens tävling,
                 Tävlingar från …aug till 16 September
                 Årets golfare,
                 Eclectictävlingen,
                 Birdielotteriet
                 Enkätlotteriet

Paketpris för allt: 150kr (varav 50kr anmälningsavgift till tävlingen och 100kr mat mm (OS subv.)

Anmälan via ”Min golf” eller till receptionen senast fredagen den 20 sept.

Endast lunch och prisutdelningen pris 100kr. Anmälan på lista i receptionen senast 19 sept.

Välkomna!

OS- kommittén *Endast alkoholfria drycker