Motioner till klubbens Höstmöte 17 nov

Orust GK håller sitt höstmöte lördagen den 17 november kl 14.00 i klubbhuset. Motioner till höstmötet ska vara klubbens kansli tillhanda senast den 15 oktober.

/Styrelsen

Info från kansliet

Vi har fortfarande mycket spel på banan och det är kul tycker vi.

Från september månad har vi ändrat våra öppettider till:

Mån - fre 9 - 16
Lördag 8 - 15
Söndag 9 - 15

Det innebär också att den första bokningsbara tiden är 9.00.

Bra att veta att ni som spelar Dam resp herrgolf inte startar tidigare än kl 9.00 då banarbetarna inte har färdigställt banan.

Vi vill passa på att tack Rebecca Thorén som gjort sin sista sommar hos oss efter 6 år i receptionen.

Lycka till med din framtida karriär!

Annika och Nina

GOLF ÄR FRISKVÅRD!

Kommande fakturering för årsavgift 2019 kommer det vara specificerat med medlemsavgift och spelavgift på fakturan.
Om du har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare - Använd den till din årsavgift!

Medlemskommittén informerar

Även om Medlemskommitténs aktiviteter är mitt i säsongen då flera tävlingar återstår är det några aktiviteter som går mot säsongsavslutning.

FREDAGSGOLFEN har sin sista tävling för året fredag den 7 september och har även i år varit mycket populär med olika spelformer och dessutom det viktiga sociala umgänget. Välkomna på fredag, vi hoppas vädret håller i sig, då vi har haft ett fantastiskt väder nästan varje fredag hittills.

Den 20 oktober kör vi som vanligt KALKONGOLFEN. Tävlingsformen är Irish greensome och man anmäler sig i 2-mannalag. Har man ingen given spelpartner, kan man anmäla sig på listan som sätts upp i klubbhuset eller till kansliet.

Lenas TOMTEGOLF, som Medlemskommittén hjälper Lena med, är den 27 oktober.

Då är det, 3 klubbor + putter samt tomteluva som gäller.

LUSSEGOLFEN är i år den 8 december. Då träffas vi och dricker kaffe och glögg, hembakta lussekatter och pepparkakor samt spelar 9 hål, om vädret tillåter. Annars blir det lite tävlingar i träningsrummet. Ingen föranmälan behövs.

Mer information om våra kvarvarande tävlingar kommer vad det lider. Finns också på GIT och i tävlingsprogrammet.

Varma och soliga sensommarhälsningar från

Medlemskommittén

Orustseniorerna

Nu är säsongen snart slut – det återstår bara två tävlingar. Den 17 september spelas sista tävlingen. Du som är med på OS- Eclectic tänker väl på att fylla i resultat på alla hål, så att du får del av det fina prisbordet?

Måndagen den 24 september kl. 18 bjuder vi in till OS avslutninsgsfest i klubbhuset.

Alla som varit med och spelat någon OS-tävling under säsongen och även deras respektive är välkomna att vara med. Anmälan per telefon till receptionen eller på listan på OS-anslagstavla. Pris 100kr per person.

Program:

Välkomstdrink Gemensam måltid, vatten* Kaffe o kaka * övriga drycker finns att köpa i restaurangen

Melodikryss med musik av Erik och Bengt-Åke Prisutdelning för september månad, Eclectictävlingen och Årets Golfare Dragning i ”Birdie-lotteriet” (har du gjort en birdie under säsongen, så deltar du i lotteriet). Tack till medhjälpare

Utvärdering av OS-säsongen

Välkomna!
OS-kommittén

Från TK

Ny lokal regel

Tävlingskommittén har beslutat att fårstängslet vid utslaget på hål 6 är out of bounds.

Vi vill också påminna våra medlemmar om att kolla av sin starttid till tävling antingen i mailen eller på Min Golf. Vid för sen ankomst till starttid eller uteblivande gäller regelboken och vår lokala tävlingsregel som följer SGF:s rekommendation.

Tävlingskommittén

Från DK

Lördagen den 15 september har vi vår Hemliga resa som går till............

Bussen går från klubben 8.00 och c:a 8.20 På Henån vid Christers, när vi kommer fram får vi Kaffe eller Te och fralla.

Och efter tävlingen blir det middag.

Varmt välkommna önskar vi Damkommittèn.

Glöm inte att boka in Mingelkvällen 5 oktober kl. 18.30, då är det prisutdelning för säsongen, eclectic pch Damcupen.

Vi bjuder på lite att äta och dricka.

/DK

HERRDAGEN 6 OKTOBER

Nu är det snart dags för Herrarnas dag.

Lördagen den 6:e Oktober träffas vi för spel i roligt format, middag och en himla massa fina priser.

Kl 09.15 samlas vi för en enklare frukost och påbörjar sedan dagens äventyr.

Ca kl 18.30 serveras middagen och därefter delas priserna ut för årets tävlingar.

Ni som vill ta med er någon kompis från annan klubb får gärna göra detta.

Priset för denna dagen blir 300 kr och

för icke medlemmar kostar det 500 kr.

Bra att ta med: Kontanter och ett gott humör!

//Herrkommittén

Golfresor med Komfort Resor 2018

Fortfarande finns ett fåtal platser kvar på höstens golfresor till Spanien med vår sponsor Komfort Resor.

Den första resan går måndag 22 oktober till Cambrils söder om Barcelona med spel på Bonmont Golf, Lumine Golf och Panoramica Golfs fina banor.

Den andra resan går torsdag 1 november till Mallorca med spel på Golf Maioros, Golf Son Antem och Golf Puntirós fina banor

Du hittar höstens resor på Komfort Resors hemsida www.komfortresor.se  under fliken ”golfresor”

Priser från 11 950 kr inkl. flyg, golfbag på flyget, hotell med frukost och middag med vin och vatten, 5 greenfee, transfers m m

Frågor om resorna kan mejlas till anders@komfortresor.se  eller ring 031-411200