Från kansliet

Våra öppettider i midsommar:

Midsommarafton 8 - 13 därefter bollränna

Midsommardagen 9 - 16

Söndag 9 - 16 OBS! Bollränna innan Midsommartävlingen till 9.30.

Trevlig Midsommar önskar Annika, Nina och Benjamin

GOLFVÄRDAR SÖKES!

Under helger och högsäsong behöver vi i kansliet hjälp av golfvärdar som tar hand om våra medlemmar och gäster vid starterhuset och på banan.

Tiden som gäller är 9.00 - ca 14.00 beronde på beläggningen och vi bjuder på lunch efteråt.
Kom till kansliet 8.45 för info och startlista.

Mycket uppskattat av alla! Och vill ha hjälp av juniorer och seniorer.

Anmäl dig till kansliet för en dag som passar dig!
Tack på förhand!

Banan är just nu i fantastiskt fint skick men hjälp till med laga nedslagsmärken. Alla bollar som spelas in på green gör avtryck. Även respektera våra inhängda/spärrade områden.

På Driving Ranchen är det endast tillåtet att slå från mattorna, inte från övningsfältet vid 17 green. Tänk på säkerheten!

Orustseniorerna - nu även med 9-hålstävlingar.

OS 2019

Vid uppstartsmötet den 29 april bestämdes att vi även skulle införa 9-hålstävlingar på försök. Det har blivit uppskattat, 10 – 12 spelare varje gång. Vi fortsätter med detta säsongen ut.

Tänk på att anmäla er före klockan 12 på fredagen, så att ni är med i lottningen. OBS! särskild tävling för 9 hål. Avanmälan efter lottning görs helst per sms enligt tävlingsinformationen.

Måndagen den 24 juni spelas en trevlig form av lagtävling 1,2,3 modifierad poängbogey. Ni anmäler er individuellt – och vi lottar lag. Löpande start från kl.9. Prisutdelning för tävlingen och juni månads tävlingar efter att alla kommit in ca 15.30. OBS! Ej uthämtade priser går tillbaka till verksamheten.

Ingen gemensam mat - men ät gärna dagens lunch och betala direkt till restaurangen

TREVLIG MIDSOMMAR

OS-kommittén

Golfkul v.28

GOLFKUL FÖR YNGRE JUNIORER 7 - 9 ÅR

Måndag - torsdag vecka 28, kl 10.00 - 11.30.

Golfkul är sommarlovets roligaste vecka! En vecka där juniorer 7-9 år får chansen att prova golf och ha kul tillsammans. Vi pratar, övar och leker golfvett, säkerhet, banvård, hänsyn samt slagteknik och så avslutar vi med fika varje dag.

Kostnad för medlemmar 300:- och icke medlemmar 600:-. Max 20 deltagare.

Anmälan till orustgkjuniorer@gmail.com senast den 1 juli.

Damdagen 26 juni

Nästa lottade tävling är den Stora Damdagen som är den 26 juni, vi har skickat utskick till andra klubbar med inbjudan.

Tag gärna med en vännina.

Shutgunstart kl. 10:00 efter tävlingen är det  lunch och prisutdelning.

Anmälningsavgift + kaffe och fralla och lunch 200:- Greenfee 250:-

Anmälan via mingolf.se senast måndag 24 juni

Välkommna önskar vi i Damkommittén

Från restaurangen

Midsommar har vi öppet till kl 15.00
Vi serverar midsommarbuffé både midsommarafton och midsommardagen.

Välkomna!

Tävlingskommittén

Kommande klubbtävlingar är Midsommarslaget 23/6 där överskottet går till Cancerfonden. Midsommarslaget har sponsrade priser från Lydinge Golfresort i form av presentkort med spel och övernattning. Därefter har vi KM Foursome 30/6, Två generationer 7/7, Sommartävlingen 19/7, KM och KM kategorier 3-4/8 samt Golfhuvudstaden Halmstad Tour med sponsrade priser 11/8. Notera datumen och anmäl dig till tävlingarna. Damer 70 i KM kategorier ska,precis som förra året, spela från orange tee efter beslut i tävlingskommittén. Motiveringen är att TK dels vill följa SGF:s rekommendationer, dels att damernas regelverk ska likna herrarnas där beslut fattades för några år sedan om röd tee för herrar 75 år och äldre. Den 12 juli är Orust GK värd för juniortävlingen Teen Cup gruppkval. Kul om våra juniorer med föräldrar kommer och tittar och följer tävlingen. Kanske finns här ett kommande golfproffs på G?

Sista omgången regelutbildning är den 8/7 kl 18:00. Anmälan till kansliet.

Nästa år har vi ett nytt hcp-system. Vill vill påminna om att det därför är det viktigt att registrera alla sina ronder för att få rätt hcp.

Vi ses på banan!

Tävlingskommittén

Fredagsgolfen är i full gång!

Den populära fredagsgolfen startade i slutet av maj och i är i full gång.

Varje fredag – med undantag för 21 juni och 19 juli – fram till den 6 september spelar vi 9 hål med efterföljande gemensam måltid. Anmälan senast kl 16.00 speldagen till kansliet där du också betalar anmälningsavgiften om 30 kronor och hämtar ut ditt scorekort. Lottning sker utanför klubbhuset 16.10 och första bollen går ut 16.30. Måltiden betalar du i restaurangen.

Varmt välkommen!