Info från kansliet

Våra öppettider i midsommar:

Midsommarafton 8 - 13 därefter bollränna

Midsommardagen 9 - 16

Söndag 9 - 16 OBS! Bollränna innan Midsommartävlingen till 9.30.

Trevlig Midsommar önskar Annika och Nina

GOLFVÄRDAR SÖKES!

Under juli månad behöver vi i kansliet hjälp av golfvärdar som tar hand om våra medlemmar och gäster vid starterhuset och på banan.
Mycket uppskattat av alla!

Tiden som gäller är 9.00 - ca 14.00 beronde på beläggningen och vi bjuder på lunch efteråt.
Kom till kansliet 8.45 för info och startlista.

Vi hoppas att vi får hela juli bemannad av både juniorer och seniorer.

Anmäl dig till kansliet för en dag som passar dig!

Vi vill också påminna om reglerna för bollrännan:

Bollränna gäller alla dagar före kl 07.30 och efter kl 16.00 om inget annat anges. Se anslag vid klubbhuset och starterhuset mm

OBS! Ingen start mellan 7.30-8.00.
Vänligen respektera startförbudet för att undvika långsamt spel resten av dagen

Exv. på onsdagar: 16.00-16.30 är det startförbud för damernas Onsdagstävling

och torsdagar 16.00-17.00 är det starförbud för herrarnas Torsdagstävling.

På fredag har fredagsgolfen starttider mellan 16.50 och 18.00.

Lite från DK

Onsdagstävlingarna har börjat och det finns reserverade tider 9:40 9:50 och 10:00

Nästa lottade tävling är den Stora Damdagen som är den 27 juni, vi har skickat utskick till andra klubbar med inbjudan.

Tag gärna med en vännina.

Shutgunstart kl. 10:00efter tävlingen lunch och prisutdelning.

Anmälningsavgift + kaffe och fralla och lunch 200:- Greenfee 250:-

Anmälan via mingolf.se senast måndag 25 juni

Välkommna önskar vi i Damkommittén

MatchCup 4 boll bästboll

Glöm inte att anmäla dig....

Från Medlemskommittén

Premiärslaget den 1 maj genomfördes med dunder och brak, åska, regn och hagel. Efter spelavbrott återupptogs spelet och genomfördes på ett mycket blött underlag. Även i år med fantastiskt deltagarantal.

Fredagsgolfen startade den 25 maj med många deltagare, bra väder och god stämning. Fredagsgolfen pågår varje fredag fram till den 7 september med undantag

för Midsommarafton och när vi har Sommartävling den 20 juli.

Tisdagsgolfen startade den 5 juni för de som saknar spelpartner. Förbokade tider finns kl. 09:40 och 09:50 men Du måste anmäla dig till kansliet. Går inte att boka på GIT.

Boka redan nu in Sommartävlingen den 20 juli då vi spelar Texas Scramble med lottade 4-mannalag. Shotgunstart kl. 14.00 och vi avslutar med gemensam måltid och prisutdelning.

Medlemskommittén önskar en fortsatt bra golfsommar

Sommaraktiviteter juniorer

Tisdagsförmiddagarna 19:e och 26:e juni kommer golf klubben att få besök av ungdomar från kommunens sommarläger, ca 40 st/tisdag kommer till klubben för att prova på lite olika slag och lära sig lite om vårt roliga spel.

Tisdag 19 juni börjar också årets nybörjarutbildning ”Golfkörkortet” för juniorer 9 - 21 år.

Vecka 28 planeras Golfkul för våra yngsta juniorer, 6-9 år. Anmälan till nybörjarutbildning och Golfkul görs på anslagstavlan eller till kansliet.

Besök gärna vår hemsida http://www.orustgk.se/se/junior för mer information.

Tävling för alla:

JK inbjuder till tävlingen Nya Morlandacupen, anmäl ert lag senast 23 juni. Se bifogad pdf nedan

//Juniorkommittén