Från kansliet

Vi har fortfarande bra med spel på banan, både medlemmar och gäster. Banan är i fint skick så vi hoppas på en lång säsong för oss.
I september kommer vi öppna receptionen kl 9 alla dagar förut vid tävlingsdagar är vi på plats tidigare.

Vi vill tacka Benjamin för i år, han är så duktig och bra kille här i receptionen. Nu går han vidare i studier och arbetsliv och vi önskar honom lycka till i framtiden.

Restaurangen stänger tyvärr redan nu på söndag den 25 augusti, vi återkommer med information nästa vecka om fortsatt drift.
Har du matkuponger kvar så köper dom tillbaka dessa i restaurangen.

Tävlingskommittén

81 golfare spelade KM och KM kategorier i härligt sommarväder 3-4 augusti. Vinnarna finns publicerade på hemsidan. Grattis till fina prestationer! Golfhuvudstaden Halmstad tour spelades i hårda vindar och tilltagande regn av 36 lag varav 20 kom från Orust GK, övriga från andra klubbar. Vinnarna som spelar finalhelg i Halmstad blev lag Gerd/Simon och lag Leif/Thomas från vår klubb. Grattis och lycka till i finalen!

Närmaste klubbtävlingar är 8 sep med Stigs Cup som sponsras av vår pro. Funktionärsgolfen spelas 15 sep. Du som varit funktionär någon gång under året på klubben är välkommen att spela. Fina priser väntar. Eclecticfinalen spelas 28 sep och Hummergolfen 12 okt. Kalkongolfen är struken ur tävlingsprogrammet.

Passa på och tävla i SM i golfregler. De första omgångarna görs vid din dator med start 19 - 25 augusti. Läs vidare på golf.se med start på förstasidan. Nya frågor har också tillkommit i regelfrågebanken som du hittar på startsidan. Här kan dagsformen slipas.

Tävlingskommittén

Halvtidsställning i seniortouren 2019

Nu är det sommaruppehåll i seriespelet på seniortouren och Orustlagen ligger 1:a i H40 och H70 samt 2:a i H80! Övriga 11 lag har en bit kvar till topplaceringar men två omgångar återstår.

Res med vår sponsor KomfortResor

Den första resan går onsdag 23 oktober till Mallorcamed boende i Playa de Palma och med spel på Puntiró Golf, Maioris Golf och Santa Ponsa Golf

Den andra resan går lördag 2 november till Alicante och med boende på Bonalba Golfs fina hotell vid banan. Programmen för höstens resor hittar ni på Komfort Resors hemsida http://www.komfortresor.se/

Sponsorkommitten

Känner du någon som vill börja spela golf?

Från 1 september erbjuder vi:

Teckna medlemskap för 2020, spela gratis resten av 2019.

Från restaurangen

Vi tackar våra gäster på Orust golfrestaurang för tiden vi har varit här.

Fredag 23/8 ,lördag 24/8 samt söndag 25/8 endast kiosk och café öppet, ej varm mat.

Ingalill och Anna-Lill

DK

Det drar ihop sig att säsongen går mot slut och vi spelar VSODP (Valfri start och dampartner) september månad ut.

Eclecticfinal blir lördagen 28 september,  36 hål.
HK och DK är tävlingsledare, det är sista chansen att sätta upp resultaten på tavlan.

Fredag 4 oktober har vi vår mingelkväll. Då blir det prisutdelning för säsongen, birdieträdet, och eclectic.

Vi bjuder på lite att äta och dricka.

Välkomna säger vi i Damkommittèn

HK

Hej alla Herrgolfare!

Nu närmar det sig snart Herrdagen 2019, lördag 5 oktober.

Vi kommer i år att ha Minst lika trevligt och roligt som förra årets succé och ett ännu större prisbord!

Skulle ni vilja ha med någon golfkompis från annan klubb så går det bra i mån av plats.

Listan för anmälan och mer detaljer kommer upp om några veckor så glöm inte att anmäla er!

Tack till alla som ställer upp och Torsdagsgolfar, Ni är GULD värda!

//Herrkommitén