Från kansliet

Vi har golfvärdar på banan för att det skall flyta på men vi märker att det blir stopp på 10:an.
För att allt ska flyta på så är det ingen tid för fika om det är ledigt på 10:an och det är fullt bakom.

Vi i receptionen har även rätt till att fylla upp till 4-bollar så 2-bollar flyttar vi ihop för att få bättre flöde när trycket är som störst.
Tänk gärna på det när du bokar starttid att fylla upp bollarna.

Alla dagar har vi startförbud mellan 7.30-8.00!
Detta för att den första bokade bollen kl 8.00 skall ha fritt framför sig. Vi har märkt att många "smiter" ut strax innan och då dröjer det inte länge förrän det blir kö för resten av dagen.

Vänligen respektera våra bokningsregler.

Inför nästa vecka så vill vi informera er om att Torsdag 18 juli är banan abonnerad. Shotgunstart kl 10.00 så då är det spelförbud 00.00-15.30.
Herrarnas Torsdagstävling spelas efter 15.30 och då är det reserverat för herrarna fram till kl 18.00.

Fredag 19 juli är det Sommartävling med Shotgunstart kl 14.00. För att kunna släppa ut medlemmar och gäster innan tävlingen har vi en shotgunstart kl 09.00.
Kontakta receptionen 0304-53170 för ett starthål.

Söker du golfkompis?

På vår hemsida via Golfkompis sökes kan du lägga in namn och kontaktuppgifter mm för att trevlig golfrunda med någon i klubben.

Ha en bra golfsommar!

Annika, Nina och Benjamin

TK

Nästa tävling är Sommartävlingen den 19 juli med shotgunstart klockan 14. Vi spelar Texas scramble i lottade fyramannalag över 18 hål. Anmälningsavgiften är 100 kronor. Greenfeen är 450 kronor. Efter tävlingen finns möjlighet att äta en lättare måltid. Du anmäler dig till maten i samband med anmälan till tävlingen. Prisutdelningen är direkt efter tävlingen är avslutad.

Helgen 3-4 augusti är det KM och KM kategorier scratchtävling. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig till KM. Stora KM spelar som individuell tävling över 36 hål dag ett och 18 hål dag två. KM kategorier spelar 18 hål per dag. Prisutdelning sker efter andra dagens tävlingar då även pris i KM match delas ut.

Den 11 augusti är har vi den sponsrade tävlingen Golfhuvudstaden Halmstad Tour presenterad av Golf Digest med fina priser. Medlemmar och gäster kan anmäla sig.

6520kr blev intäkterna för Misommarslaget - Ett slag för Cancerfonden.

Tack alla ni som bidrog med bidrag och tävlan.

Nu är vi redan halvvägs i golfsäsongen. Vi har glädjande nog haft många deltagare på våra tävlingar och många fina resultat!
Vi vill gärna påminna om utlottningen av en fin träfågeln, gjord av Peter Olsson.
För att vara med behöver du bara ringa in din birdie på scorekortet från en mådagstävling. Lottningen blir i samband med avslutningsmötet den 23 september.

Väl mött nästa måndagstävling!

Golfresor med Komfort Resor hösten 2019

Nu har höstens golfresor till Spanien med vår sponsor Komfort Resor varit ute till försäljning i 2 veckor, och det har bokats på ett antal resenärer på båda resor.

Men det finns fortfarande möjlighet att åka med!

Den första resan går onsdag 23 oktober till Mallorca med boende i Playa de Palma och med spel på Puntiró Golf, Maioris Golf och Santa Ponsa Golf

Den andra resan går lördag 2 november till Alicante och med boende på Bonalba Golfs fina hotell vid banan.

Programmen för höstens resor hittar ni på Komfort Resors hemsida http://www.komfortresor.se/ under fliken ”golfresor”

Frågor om resorna kan mejlas till anders@komfortresor.se eller ring 031-411200

Per idag finns ett 20-tal platser kvar på båda avgångarna hösten 2019