Vårmöte 30 mars

Varmt välkommen till Orust Golfklubbs vårmöte lördagen den 30 mars klockan 14.00 i klubbhuset. Kaffe serveras från 13.30. Vårmötet kommer bland annat att behandla årsredovisningen för 2018 och verksamhetsberättelse för 2018. Eventuella motioner till vårmötet ska vara klubbkansliet tillhanda senast den 25 februari.

Anna-Lill och Inga-Lill – nya krögare på Orust Golfklubb

Vi välkomnar vårt nya krögarpar som start upp inom kort, troligtvis i mitten mars.

Fram tills i dag har de drivit Handelsman Flink – ett välkänt turistmål på Flatön, Orust.

-Vi har gemensamt med oss många års erfarenhet inom både restaurang och turismverksamhet som kommer att vara oss till stor nytta i vårt arbete på Golfrestaurangen.

-Vi ser fram emot spännande säsonger och att komma igång! Och hälsar tidigare och nya gäster varmt välkomna!

Vi önskar Lycka till och ser framemot att dom snart öppnar.

Orustseniorerna – Inför säsongen 2019

Det kom lite snö och det var vitt och fint på banan. Skidspåren var uppkörda och vi fick en chans att hålla oss i form även om vi inte kan spela golf här hemma. Första tävlingen med uppstartsmöte blir måndagen den 29 april, och därefter spelar vi varje måndag till slutet av september.

Vi kommer dock att mjukstarta säsongen genom att bjuda in till en träff i början av april med genomgång av de nya regler som nu gäller. För oss, som spelat golf länge, betyder det en del förändringar i de praktiska tillämpningarna (droppning i knähöjd t.ex.) och att vi måste glömma en del av det vi lärt oss tidigare. Ann-Christine Conradsson och Klas Holm kommer att förklara vad som är viktigast att känna till. Inbjudan med datum mm skickas ut senare.

OS-kommittén är nu fulltalig. Välkommen Håkan Tengelin, som tillsammans med Anders Lind, är ny i kommittén.

/OS-kommittén

Detta fina alster hänger uppe på väggen över trappen ner till undervåningen.

Vår medlem Peter Olsson har gjort den och även skänkt den till oss i klubben.

Vi gillar den skarpt!

Målet 2019 - 3 birdies i rad

Vill du spela golf i sol och värme? Det finns ett fåtal platser kvar

1 plats kvar den 8 mars till Atalaya Golf Marbella

6 platser kvar 24 mars till Mallorca

4 platser kvar 7/4 med buss eller 9/4 med flyg till Cambrils söder om Barcelona

Välkommen med era förfrågningar!

Anders Lien

Mob: 0705 41 49 03

Mail:  anders@komfortresor.se

Web: www.komfortresor.se

Erbjudande från Lydinge resort

Klicka på länken för att komma till erbjudandet!