Seniorlag D75

Maj-Lis Wahlgren
Bernice Larsson

2019-05-14 Sotenäs, Fyrboll, slaggolf, 2 par/lag, båda resultaten räknas

På Sotenäs spelade Kerstin/Marianne A på 103 slag och Ragnhild/Laila på 90 slag. Det resulterade i en 7:e plats, 10 slag efter vinnande Sotenäs.

2019-06-11 Forsbacka, Fyrboll, slaggolf, 2 par/lag, båda resultaten räknas

Även denna omgång blev det 7:e plats för laget. Tyvärr var det bara tre spelare som kunde ställa upp varför Ragnhild fick spela ensam. Det gjorde hon dock bra och fick 104 slag, ett bättre än Kerstin/Bernice med 105 slag.

2019-08-20 Uddevalla, DM och seriespel, singel, slaggolf, 4 spelare/lag, 3 resultat räknas

Som vanligt kände sig alla taggade inför spelet. Dock var väderprognosen inte den allra bästa. Inklusive åskvarning. Efter det alla startat kom ovädret med häftigt regn och blåst. Riktigt mörka moln hotade med åska. Lite muller hördes men det lugnade ner sig. Regnet upphörde och det klarnade upp. Dock fick alla användning för sina regnkläder och paraplyer.
Jag som upplevde detta oväder i klubbhuset kände verkligen med mina spelare som kämpade ute på banan i regn och hårda vindar. Då alla kom in efter att ha spelat klart var det bara glada miner. Regkläderna låg i golfbagen och det hade varit en trevlig runda. Glada miner! Det hade Orustlaget verkligen all anledning att visa.

Då allas resultat var räknade visade det sig att

DAGENS SEGRARE var ORUST!!!

Otroligt roligt. Tänk att som mångårig lagledare få uppleva denna glädjedag. Jag undrar om jag var den som var gladast av alla. Efter alla år!!
Vilka är det då som ska hyllas ?
Jo,
Irene Edvardsson     44 +50=94
Ragnhild Lindblom    51+47=98            Tre resultat räknas            = 295
Kerstin Kihlberg       49+54=103
Marianne Andersson 61+61=122

Det spelades DM i Uddevalla också. Vann gjorde Stråkander från Skaftö.
Trea blev Irene Edvardsson från Orustlaget.
Stort grattis!!!
Vilken debut för Irene, som var med för första gången!
Känn dig varmt välkommen i vårt lag!

Detta innebär att Orustlaget avancerar från 7:e till 4:e plats i serien.

2019-09-10 Fjällbacka, Singel, slaggolf, 4 spelare/lag, 3 resultat räknas

Det var inte en lika jublande glad lagledare som åkte hem från Fjällbacka som från Uddevalla!!!
Trots att regnet hade upphört och vi hade sena starter, så det var inga som behövde åka hemifrån i svinottan, gick det inte som på räls som i Uddevalla. Vi låg ju på fjärde plats inför slutspelet och visste att allt kunde hända i Fjällbacka. Lagen låg såååå nära varandra i tabellen så det gällde att spela bra. Till vår stora besvikelse åkte vi ner till sjunde plats.
Trots allt hade alla haft en trevlig runda och tyckte banan var fin att spela och njöt av dagen. Det är ändå det viktigaste. Och jorden har inte gått under och gör det inte heller på grund av golfresultat. Det ska man alltid komma ihåg!

Resultat:
Ragnhild Lindblom             49+53=102
Laila Skarevik                   56+48=104
Inger Hagberg                  57+55=112
Marianne Andersson       ( 60+61=121)