Bokningsregler

Under högsäsong och helger under lågsäsong gäller att medlemmar kan boka 5 dagar framåt och greenfeegäster 3 dagar framåt. Detta kan göras på Min Golf, i receptionen eller på telefon 0304-531 70.

Under vardagar på lågsäsong är det fri bokning! Lågsäsong är mellan 1jan-15 juni och 16 aug-31 dec.

Alla spelare i bollen måste uppge golf-id eller namn vid bokning. Tidsbokning kan göras via www.golf.se, Min Golf, via telefon eller i receptionen.
Personalen i receptionen äger rätt att fylla upp till 4-bollar. Vi skulle uppskatta att avbeställning av bokade tider sker i god tid!

Långtidsbokning under helger och högsäsong:
Du kan försäkra dig om en starttid mot erläggande av en bokningsavgift på 50 kr/pp. Detta gäller både medlemmar och gäster. Receptionen förbehåller sig rätten att begränsa antalet långtidsbokningar.
Vid bokning av större grupper var god kontakta kansliet för vidare information.

INCHECKNING
Minst 20 minuter före starttiden skall anmälan göras i receptionen att alla spelare finns på plats, görs inte detta kan speltiden ges till köande! Scorekort skrivs ut i receptionen.

HCP-GRÄNSER
Högst 2 spelare med klubb-hcp/boll gäller för medlemmar under högsäsong mellan kl 07:15 - 18:00

Officiell hcp gäller under lörd-söndag lågsäsong och alla dagar under högsäsong för gäster.

VÄLKOMNA!