Välkommen till Orustseniorerna -AKTUELLT 2019

Vi är väldigt glada att OS kommittén har utökats med två nya ledamöter; Anders Lind, som också är samordnare för seriespelslagen och med i tävlingskommittén. Håkan Tengelin är ny som ideellt arbetande i Orust Golfklubb och ganska nybliven pensionär. Välkomna till OS! Nu planerar vi för 2019! OS- tävlingsprogram har samordnats med klubbens och BDGF:s tävlingsprogram och kommer inom kort att publiceras här. Vi startar tävlingssäsongen den 29 april med en scramble. Innan dess kommer vi att bjuda in till träffar med genomgång av de nya golfreglerna troligtvis redan i början av april. Så snart datumen fasställts kommer vi att informera i Nyhetsbrev och här.

OS - kommittén önskar alla en skön vintersäsong - med golfspel här hemma, om vädret tillåter, eller kanske på banor i varmare länder.