Aktuellt för 2018

Aktuellt för 2018

 

Medlemskommitténs uppgift är att stärka klubbkänslan och att få in såväl nya som gamla medlemmar i klubblivet samt att se till att både medlemmar och gäster känner sig välkomna till Orust Golfklubb.

Medlemskommitténs aktiviteter är därför av social karaktär, exakt tävlingshandicap är inte ett krav för att få deltaga eller komma med i resultatlistan på de tävlingar som vi arrangerar och vi bjuder in alla upp till hcp 54 till våra tävlingar.

Medlemskommitténs arrangemang under året är:

Den populära Fredagsgolfen från den 25 maj till den 7 september. Anmälan på plats

senast kl. 16:15 för lottning, första start kl. 16:50. Vi spelar 9 hål har gemensam

måltid och prisutdelning efter tävlingen.

Tisdagsgolfen för de som saknar spelpartner startar den 5 juni och pågår juni, juli och augusti. Förbokade tider kl. 09:40 och 09:50 som måste bokas på kansliet, finns inte på GIT. Om intresset är större än de bokade tiderna kan vi utöka de förbokade tiderna.

Deltagande i Golfens Dag den 26 maj.

Premiärslaget tisdagen den 1 maj med shotgunstart kl. 10.00. Spelformen är Texas Scramble ”Välj Ditt lag”. Efter tävlingen är det gemensam måltid och prisutdelning.

Sommartävlingen fredagen den 20 juli med shotgunstart kl. 14.00. Spelformen är Texas Scramble som är lottad. Efter tävlingen är det gemensam måltid och prisutdelning.

Kalkongolfen lördagen den 20 oktober med shotgunstart kl. 11.00. Här är spelformen Irish Greensome. Gemensam måltid och prisutdelning efter tävlingen.

Lenas Tomteslag den 27 oktober med shotgunstart kl. 11.00. Spelform Scramble.

Gemensam måltid och prisutdelning efter tävlingen.

Sist men inte minst Lussegolfen den 8 december med samling kl. 11.00. Vid tjänlig väderlek spelar vi slaggolf 9 hål, vi äter lussekatt och dricker glögg. Vid otjänlig väderlek har vi puttningstävling i träningsrummet. Ingen föranmälan behövs.

För Medlemskommittén

Mona Bodin         Bengt Ahlin         Sture Arvidsson         Inger Larsson  

Ordförande