Aktuellt för 2019

Medlemskommitténs uppgift är att stärka klubbkänslan och att få in såväl nya som gamla medlemmar i klubblivet samt att se till att både medlemmar och gäster känner sig välkomna till Orust Golfklubb.

Medlemskommitténs aktiviteter är därför av social karaktär, exakt tävlingshandicap är inte ett krav för att få deltaga eller komma med i resultatlistan på de tävlingar som vi arrangerar och vi bjuder in alla upp till hcp 54 till våra tävlingar.

Medlemskommitténs arrangemang under året är:

Den populära Fredagsgolfen från den 31 maj till den 6 september. Anmälan och betalning sker till receptionen senast kl. 16:00 för lottning, första start kl. 16:30.
Vi spelar 9 hål i olika spelformer och har gemensam måltid och prisutdelning efter tävlingen.

Premiärslaget onsdagen den 1 maj med shotgunstart kl. 10.00. Spelformen är Texas Scramble ”Välj Ditt lag”. Efter tävlingen är det gemensam måltid och prisutdelning.

Sommartävlingen fredagen den 19 juli med shotgunstart kl. 14.00. Spelformen är Texas Scramble som är lottad. Efter tävlingen är det gemensam måltid och prisutdelning.

Kalkongolfen lördagen den 19 oktober med shotgunstart kl. 11.00. Här är spelformen Irish Greensome. Gemensam måltid och prisutdelning efter tävlingen.

Sist men inte minst Lussegolfen den 14 december med samling kl. 11.00. Vid tjänlig väderlek spelar vi slaggolf 9 hål, vi äter lussekatt och dricker glögg. Vid otjänlig väderlek har vi puttningstävling i träningsrummet. Ingen föranmälan behövs.